Despre… Estetika Oradea

    S.C. Estetika Profesional S.R.L. este o scoala care organizeaza cursuri de formare profesionala in domeniul frumusetii. Suntem o echipa care isi doreste  ca procesul de invatamant sa fie unul la nivel european, lectorii nostri fiind specializati si cu experienta de predare. Ne dorim ca elevii care ne calca pragul sa  invete cu adevarat meserie intr-un cadru prietenos cu metode de predare moderne, cu multa practica  acesta fiind cea mai importanta  in aceste meserii.

    Scolile nostre sunt dotate modern cu echipamente de ultima generatie, deasemenea si cu dotari suplimentare pe care elevul nu mai trebuie sa cheltuie bani pe parcursul cursului. Locatiile scolilor nostre sunt alese central, cu acces la mijloacele de transport in comun pentru a deservi mai bine elevul. Scolile sunt dotate cu sali de teorie separat, sali de practica pentru ficarare meserie in parte. Deasemenea oferim reduceri  sau ajutoare in functie de caz, pentru ca fiecare om trebuie sa aiba posibilitatea sa invete  o meserie.

– cursuri manichiura pedichiura;
– cursuri stilist protezist de unghii;
– curs cosmetica;
– curs make up;
– curs coafura;
– curs masaj;

-curs tehnician maseur;

-curs dermopigmentist;

-curs tatuator;

-curs frizer;

-curs instructor fitness

    Scoala Internationala Estetika va ofera cea mai ampla oferta educationla. Sediile nostre din Oradea, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Tg Mures sunt destinate doar formarii profesionale, si sunt dotate cu aparatura de ultima generatie pentru a putea deservi si cele mai exigente cerinte.

    Programele de la cursuri sunt structurate dupa modele si academii cu experienta in lume cu care de altfel Scoala noastra si clolaboreaza. Lectorii de la cursuri sunt intruiti international iar diplomele sunt eliberate de Ministerul roman cu acreditare in Romania si UE.
Urmati-ne pe net, pe facebook si va veti convinge d-voastra!!!
Facebook Oradea: http://www.facebook.com/EstetikaProfesional
Pagina oficiala: Estetika Profesional